Masini de cusut industriale

Monitorizare si eficientizare productie ”ASIS”

Distribuitor unic si exclusiv in romania al sistemului de eficientizare
Si monitorizare a productiei in fabricile de confectii textile
Sistemul de masura si control al productiei

Pentru a putea supravietui unei piete in continua schimbare, managerul trebuie sa ia deciziile corecte atunci cand vorbim de organizarea si optimizarea procesului de productie. Totusi el nu poate lua aceste decizii daca nu are acces la informatie in timp real, ceea ce poate duce la performanta scazuta,

CITEȘTE MAI MULT
2016 Interviu<br> Masini de Cusut Agerpres

Cum să aduci performanța în industria ta? Aceasta este întrebarea cu care a plecat la drum antreprenorul Tudor Chirilă în 2008, când a creat Senior Tex, unul dintre cei mai puternici importatori de tehnologie și utilaje pentru industria textilă din România.

După ce a urmat studii de specialitate în textile și apoi și-a completat CV-ul cu o diplomă în management, Tudor Chirilă a urcat rapid în ierarhia industriei, ocupând pe rând posturi de inginer de producție și apoi director la doi mari jucători din piață.

CITEȘTE MAI MULT
2009 – IMB – KOLN-MESSE – World of textile processing – fair GERMANIA

Firma SENIOR TEX a participat la targul international de utilaje pentru industria textila din 21 aprile – 24 aprile 2009 care a avut loc la KOLN MESSE in GERMANIA .
Aici au avut loc consolidari ale relatiilor cu firmele producatoare de utilaje si piese de schimb din intreaga lume .
Totodata ne-am imbogatit bagajul de cunostinte cu ultimile noutati aparute in domeniul utilajelor de confectii pentru industria textila , bagaj pe care l-am impartasit apoi si clientilor din Romania.

CITEȘTE MAI MULT
Targ al producatorilor romani de confectii textile si pielarie

TINIMTEX – MAMAIA – AN 2008  – SENIOR TEX – BUCURESTI

Firma SENIOR TEX , inca din primul an de activitate a participat la toate targurile si expozitiile din domeniu .
In anul 2008 a participat la cele 3 targuri ale producatorilor romani de confectii textile organizate in februarie , mai si septembrie , targuri care au avut loc in statiunea Mamaia de la malul Marii Negre.

CITEȘTE MAI MULT
X